Політика конфіденційності

 

Основна інформація

Згода на обробку персональних даних

Персональна інформація користувачів, яка використовується та зберігається на порталі bigmed.com.ua (далі — Портал), захищена Законом України «Про захист персональних даних». Реєструючись на Порталі, користувач дає згоду на зберігання та обробку своїх персональних даних.

Коло осіб, які мають доступ до персональної інформації визначається таким чином:

  • Прізвище, ім’я, по батькові, рік народження користувача доступні лікарям та авторизованим медичним установам, з якими користувач вступив у відносини за допомогою Порталу. Ці дані будуть використовуватися тільки для передачі заявок до медустанов. Якщо користувач не згоден надавати ці дані, він може заповнювати у відповідних полях будь-які дані, зрозумілі йому та авторизованій медичній установі, з якими користувач вступив у відносини за допомогою Порталу.
  • Дані про звернення користувача за лікарською допомогою та медичними послугами доступні лише авторизованій медичній установі та лікарю, до якого користувач звернувся;
  • Документи пацієнтів доступні лише лікарям та авторизованим медичним установам, яким користувач дав дозвіл на доступ, і тільки в режимі, вказаному користувачем.

Яку інформацію використовує BigMed?

BigMed використовує інформацію, що міститься в системних журналах (наприклад, IP-адреса), що випливає із загальних правил підключення до Інтернету. Ця інформація використовується в технічних цілях, пов’язаних із адмініструванням наших серверів. Крім того, IP-адреси використовуються для збору загальної статистичної демографічної інформації (наприклад, регіон, з якого встановлено з’єднання).

BigMed використовує файли cookie та інші технології та інформацію для підтримки керування своїми веб-сайтами. Для простоти передачі файли cookie та інші подібні технології спільно іменуватимуться файлами cookie.

Що таке кукі?

Файли cookie – це невеликі текстові файли, які зберігаються на жорсткому диску користувача. Файли cookie допомагають адміністраторам веб-сайтів керувати цими сторінками та підвищувати якість контенту, що надається. Що таке розпізнавання пристрою? Пристрій розпізнавання – це механізми, які дозволяють вам читати тип пристрою, з якого користувач підключається до веб-сайту. Ці механізми також дозволяють ідентифікувати операційну систему, використовувану на даному пристрої, часовий пояс, з якого встановлено з’єднання, розмір екрану та роздільну здатність і т.д. Ці механізми призначені для налаштування зовнішнього вигляду, розміру та інших параметрів веб-сайту конкретного пристрою. Ця інформація не використовується для визначення конкретної людини.

Які типи файлів cookie використовує BigMed?

  • Сесійні cookie — це файли, які автоматично видаляються після закриття веб-браузера.
  • Постійні файли cookie — це файли, які зберігаються на пристрої протягом певного періоду часу. Зберігання цих файлів залежить від закриття браузера.
  • Власні файли cookie встановлюються сайтами BigMed.
  • Сторонні файли cookie – встановлюються сайтами, відмінними від BigMed, наприклад Google Analytics.

BigMed використовує як власні, і сторонні куки.

Чому BigMed використовує куки?

Файли cookie необхідні BigMed для надання основних послуг, пов’язаних із пропонованими продуктами. BigMed використовує власні файли cookie, щоб користувачі могли увійти до своїх облікових записів. Отже, для авторизації цього користувача потрібна щонайменше одна авторизація користувача на сеанс.

BigMed також використовує файли cookie для оптимізації своїх веб-сайтів та адаптації вмісту веб-сайту до переваг цієї людини. Це стосується, зокрема, файлів cookie, які дозволяють вам «читати» те, як ви використовуєте наш веб-сайт. Файли cookie, зокрема сторонні, також використовуються у статистичних та аналітичних цілях. Ці файли дозволяють BigMed визначити середню тривалість відвідування веб-сайту, загальну кількість відвідувань веб-сайтів, керованих BigMed. Ці файли повністю анонімні і не дозволяють BigMed ідентифікувати конкретних людей, які використовують наші сервіси.

BigMed також використовує куки для ремаркетингу. Завдяки таким файлам ми можемо показувати рекламу нашого веб-сайту на інших веб-сайтах. Ці файли cookie зокрема використовують історію відвідувань наших веб-сайтів. Ці файли включають як власні, так і інші файли cookie.

BigMed продає чи ділиться файлами cookie з іншими компаніями?

BigMed не продає та не передає файли cookie іншим компаніям.

Як я можу керувати куки?

Керування файлами cookie можливе шляхом зміни настройок браузера. Найчастіше керувати файлами cookie можна з меню “Налаштування”. У цьому меню можна дізнатися, як видалити cookie, заблокувати збереження нових cookie або встановити повідомлення про збереження нового файлу cookie.

Чи можна використовувати веб-сайти BigMed із вимкненими файлами cookie?

Вимкнення файлів cookie у браузері зазвичай не перешкоджає використанню наших послуг, але може спричинити труднощі. Зокрема, може бути складно отримати доступ до певного контенту або увійти до системи.

Посилання на інші сайти

BigMed не несе відповідальності за політику захисту конфіденційності, яку застосовують власники або адміністратори веб-сайтів, на які перенаправляються посилання, розміщені на сайті BigMed. Ми рекомендуємо ознайомитися зі змістом заяв про конфіденційність, розміщених на веб-сайтах, що збирають особисті дані. Лікар або представник клініки несе повну відповідальність за зміст веб-сайту, на який перенаправляється посилання, розміщене ним у BigMed.